Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-08-28, 07:53   #34 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Le vele re: Loggia beépítése

GÁZ BIZTONSÁGI FELÜLVIZSGÁLAT UTÁN vagyok! Talán még jó is, hogy nem engedték eddig a loggia beépítését, télikertesítését?A szellőzési előírások, légcsere a fa ablakokkal nem jelentett különösebb problémát a felülvizsgálat során!Legalább is eddig túléltük!A konyhai ablak gumitömítéseit azért kiszedették! Még jó, hogy könnyedén visszaszerelhető-beépíthető a svéd szilikon gumi a helyére.A sütőtök sütésére azért oda kell figyelni!Ez hosszadalmas sütési folyamat, pótolni kell a levegőt, szellőztetni kell!
A gravitációs szellőztetés, és a nyitott kémény, valamint a 20x20 as szellőző rács, valamint a nyílászárók pontatlanságai, hibái adják a még elégséges friss levegőt.A bejárati ajtónk a nyitott folyosóra nyílik,ennek is vannak elhajlásai a külső-belső hőmérséklet különbségből kifolyólag, "dongásodás"!
Tervezem egy levegő hőcserélő beépítését, keresem a jó megoldásokat-tapasztalatokat!
Azért, ha egyszerű lenne, egy loggia beépítés engedélyezése, és ésszerűbb akkor beépíteném azt, és lecserélném a gázkészülékeimet is vele együtt. Még a tűzhelyet is, elektromosra !Hogy mikor lesz ez???
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel