Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-08-25, 23:59   #6 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Figyelem! re: Főzőlap sarokba - mennyire hajlékony a bekötőcső?

Idézet:
Loggi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Átment símán a szakértői vizsgálaton a tűzhely bekötése a jelenlegi módon!Nem akartam vitatkozni egy szakértővel, Ő csinálja a biztonság jegyzőkönyvet!Csak egyszer már elkészüljön az, holnapra ígérte, hogy meglesz! Az előzetes hibafeltáró felülvizsgáló vállalkozóval már megbeszéltem az ügyet, ígéretet kaptam, hogy beépítik a vásárolt kb-s réz könyököt a gégecső csatlakozásához, így a régi helyére kerül a tűzhely is végre majd!
Miután elkészült a jegyzőkönyv, még alá is kellett írnom azt! Hogy minek írtam alá, még meg kell nézzem! Nem mindegy, hogy annak átvételének írtam-e alá, vagy én is részese vagyok a felülvizsgálatnak?
Ezt követően leadtak egy példányt a szolgáltató felé, ezután még aznap visszakapcsolták a gázt, miután kértem annak elvégzését, azaz a mérő felszerelését saját költségemre (8000Ft bekapcsolási díj!) Küldik rövidesen a csekket ismét!
A lakásba lépve szokatlan gázszagot éreztem, ami eddig nem volt jellemző.Igazából nem volt erős gázszag, mert nyár lévén szellőztettünk is friss levegőt beengedvén a lakásba.Amikor 2.-ik alkalommal is beléptem a lakásba, már gyanúm is keletkezett, hogy valami nincs itt rendben!Eszembe jutott a bekötő csővel való küzdelem- gyömöszölgetés-hajlítgatás ide-oda.Elzártam a tűzhely főcsapját, és jól kiszellőztettem a lakást. Megszűnt a szivárgás! A többit lásd!: GÁZ! Felülvizsgálat utáni állapotok. alatt!
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel