Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-06-05, 09:47   #2 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Lakás kassza felhasználása a társasházaknál

Az előző kérdésem egyben minősíti is a Társasházi közös képviselet, és a számvizsgáló bizottság egész éves munkáját is.Erről kell szavazni az évet záró beszámoló közgyűlésen. Mi NEM-el szavaztunk, azaz nem fogadtuk el a beszámolót több okból kifolyólag sem.
Első sorban a felújítási munkák ismételt elhalasztása, a visszatérő javítási, helyreállítási munkák miatt ( Nem megfelelő munkavégzések), kitűzött feladatok el nem végzése, a számvizsgáló bizottság nyilatkozatának elmaradása, és a kintlevőségek éven túli behajtás elmaradása okán sem .Várjuk a készült jegyzőkönyvet a lakógyűlésről. Elvileg kellene lenni ilyennek! Még nem kaptuk meg.Lassan lejár a határideje ennek is.Fentiek a lakóközösséget is minősítik !Mi most így kisebbséget alkotunk!Az eredmény a házról leolvasható, messziről is!
Még a házszám jelző tábla is hiányzik 35 év óta, az utcanévről már ne is beszéljünk. Sarokház vagyunk, és a vízórák más utcára vannak bejelentve, mint az elektromos órák, vagy a gázmérők.Elvileg két házszámunk is van az előbbiekből kifolyólag.
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel