Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-05-05, 19:21   #1 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Le vele TAJ kártya csere 2016.

Vigyázzunk a " TAJ kártyánkra" nagyon! Elporladt papírkártyámat, ami lehetett vagy 30 esztendős,elhagytam a legutóbbi szemészeti szakrendelésen, és nyoma veszett. Nem volt elég az információs pultnál felmutatnom, a szakrendelésen is fel kellett mutatnom a személy azonosítómmal együtt. Innentől kezdve homályos a kártyám sorsa! Már megfogni is alig lehetett, olyan keshett volt szegény, pedig már burokban tároltam. Tegnap derült ki, hogy 3000Ft-ért kaphatok újat, bármi is történt a kártyámmal!Erre is vártam legalább 1,5 órát a kormányhivatalban, amire szólítottak.Elsőként a díjra kérdeztem rá és reá hibáztam azonnal.Megköszöntem, és sarkon fordultam. Nem kérem!Köszönöm!
A laborvizsgálatot a szokott helyen azért sikerült ma elintéznem "Kártya " nélkül is, még mondták is, hogy régen jártam náluk, ezért teljes vérképet csinálnak.
Vannak azért emberek, akik a hivatásukat tisztességesen, becsületesen, és szakmai hozzáértéssel végzik! Köszönet érte!
A személyim is lejár, megkértem az újat.65 éves kor fölött már nem javasolták az új formátumú igazolványt, helyette a végleges megoldást javasolták, ami egyszerűbb ugyan, de már nem kell többet cserélni! Mi lesz, ha megélem a 100 éves kort???
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel