Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2016-04-14, 12:45   #6 (permalink)
speede05
Vendég

Összes hozzászólás: n/a
Alapbeállítás re: Construma 2016

nagyon sok érdekesség van, de nekem összességében hatalmas csalódás volt...
ez az egész construma annak jó, akinek nincs otthon internet

a legtöbb standnál csak az előre kitalált marketing szöveget tudták elmondani, de a kérdésekre nem tudtak válaszolni... mindig azzal jöttek, hogy adjak mail címet, és majd tájékoztatnak (egyébként adtam is mindenhol, de senki nem jelentkezett)

az egyik cég aki betontermékeket forgalmaz, nem tudta, hogy hol van üzeme... jeleztem, hogy Fejér megyében építkezek, és vennék mixerbetont (cementet mint kiderült csak gyártanak, de nem árulnak), közölték, hogy Veszprémben van.... jeleztem, hogy oké, de az nem Fejér megye... erre jött, hogy akkor Szfvár, majd mikor kiderült, hogy azt bezárták mondták, hogy Dunaújváros, de ekkor rájuk szólt egy kolléga, hogy ott csak ideiglenesen volt... szóval no comment

aztán ami még a kedvencem, hogy el akarnak adni valamit, de még hozzávetőleges árat se hajlandóak mondani... elég nagy mennyiségben vásároltam volna, akár a helyszínen is, de ezt nem tartottam valószínűnek, hogy lehet... de azért nagy csalódás volt, hogy egy 90*120-as 3 rétegű, fa ablak árát se tudta megmondani a kiállító... amikor jeleztem, hogy 14 ablakról, 2 bejárati ajtóról, és két 3 méteres tolóajtóról volt szó, akkor pedig nagyon szerette volna, hogy rendeljem meg náluk... pedig 5 perce még árat se tudott...

szóval aki szereti, ha hülyének nézik, vagy még soha nem látott építőanyagokat, esetleg repiajándékokra utazik, annak kíváló program... a többieknek időpocsékolás... ez már nem a régi construma
  Válaszol idézettel