Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-12-07, 17:00   #2 (permalink)
Zsuzsa
Bölcs
 
Zsuzsa avatarja
 
Csatlakozott: 10-12-10
Hely: Budapest
Összes hozzászólás: 979
Kiosztott köszönetek: 10
Begyũjtött 133 köszönetet 123 hozzászólással
Zsuzsa Vannak jó hozzászólásaiZsuzsa Vannak jó hozzászólásai
Üzenetküldés Skype™-on keresztül Zsuzsa részére
Alapbeállítás re: Új ház bogárral-garancia

Kedves Zsuzsanna!



Már régóta szeretnék magának jelentkezni, de sehogysem jutottam oda. Ha megoldódik egy probléma, aztán jön a következő... de gondolom, ez mindenhol így van! Nagyon szépen köszönjük szakmai segítségét! Az Ön és mindenki más fáradozása eredményhez vezetett. Még október folyamán kicseréltek minden beteg faanyagot a házunkban.

Megírtuk levelünket a cégnek, amiben mellékeltünk fényképeket is a problémánkról. Erre a levélre nem reagáltak, ezért felhívtuk őket. Majd újra elküldtük levelünket, amire megint nem reagáltak, ezért újra telefonáltunk... ekkor már kezdtek bennünket komolyabban venni. És megigérték, hogy eljönnek megnézni a házat. Várnunk kellett egy kicsit, azt hittük, hogy már nem is jönnek, amikor váratlanul betoppant a cég tulajdonosa. Nem is nagyon kérdezett semmit, megnézte a tetőt, amire egyből azt mondta, hogy cserélni kell... a tetőcserétől kezdve a kültéri oszlopokon keresztül a beteg nyílászárókig, mindent kicseréltek. Nagyon rendes volt a tulajdonos, elismerte a hibát és azt mondta, hogy szeretne velünk jóban lenni, valamint 10 év múlva is a házépítésből megélni, ezért nem kérdés, hogy cserélnek mindent, ami beteg. A tetőt teljesen lebontották, férjemmel együtt a mesterek átnézték a tartóelemeket és cserélték, amit kellett. A deszkaborítást, a cserépléceket, mind újakat raktak fel. Hoztak valamilyen permetet is, amivel folyamatosan permetezték a tetőn lévő faanyagot. Mindenre gondoltak, ami a munka folyamán sérülhet, abból mindenből hoztak pótelemeket (dudacserép, cserép, különféle faanyagok...). Egyetlen probléma a mesterekkel volt. Mikor már potyogott ki a kukac a fából, akkoris azt mondták, h nincs itt semmi, vagy ennyi kell, hogy legyen a házban... Folyamatosan ellenőrizni kellett őket, mert hagytak volna ki részt, ha nem vagyunk a nyomukban. Nagyon nehéz volt velük, igazi „lenti szerbek”, ahogy mi mondanánk.

Szóval, nem rág már semmi a házban, nagyon boldogok vagyunk. A munkások elszállásolásán és élelmezésén kivül nem került pénzünkbe ez a megmozdulás! Reméljük, többet ilyen gondunk nem lesz! Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk!
__________________
A könnyező házigomba, a lakóépületek legveszélyesebb károsítója!!
Az Építkezés Fórum Igazságügyi faanyagvédelmi szakértője: Holyop Zsuzsa, 06-70-366-60-18
faanyagvédelmi szakértés, kivitelezés, szaktanácsadás
Zsuzsa nem elérhető   Válaszol idézettel