Téma: Nádtető
Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-10-07, 23:33   #3 (permalink)
euro23
Új tag
 
Csatlakozott: 15-10-07
Összes hozzászólás: 2
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
euro23 Van már jó hozzászólása
Alapbeállítás re: Nádtető

Segíteni szeretnék azoknak akik nádtető készítéshez szakembert keresnek, hogy ne járjanak úgy ahogy én.
XXXX Ferenc ( www. nadteto-keszites.hu ) csúnyán átvert, meglopott. Balatonudvariban lévő házunk tetőcseréjével bíztuk meg. Mindent leegyeztettünk, megállapodtunk az árban és a kezdési időpontban. Leszedettem a cserepet, jelenleg fólia van a házon. Kiszállíttatta a telkünkre a nádat, összesen 350 nm- hez elegendőt.
Mivel a házhoz csak egy darabig lehet aszfalt úton eljutni,így a kamion csak egy darabig jött fel a hegyre, onnan bobcattel hordatta fel az anyagot délután négytől éjjel kettőig (! ) kiverve ezzel a biztosítékot az ott lakóknál. Réti úrnak köszönhetően másnap az egyik szomszéd feljelentett az Önkormányzatnál és az Építési felügyeletnél, okozva ezzel nem kis kellemetlenséget. Másnap reggel 8-kor már nálam volt a pénzért Budapesten, hogy az anyag a telken van, fizessem ki, de azonnal. 1 100 000 Ft-ot kifizettem neki, számla természetesen sehol.
Egy hét múlva kellett volna kezdenie. Nem jött. Nem vette fel a telefonját. Egy idegen számot felvett, majd össze-vissza hazudozott, hogy lerobbant a kocsija, de majd jön jövő hétfőn. Természetesen ismét nem jött. A telefonját sem veszi fel azóta.
Hogy lehet valaki ennyire inkorrekt!!!! Itt állok október 7.-én egy esős időszak kapujában fóliázott tetővel. A nád tönkremegy, ha sok vizet kap, dobhatom ki. Fogalmam sincs honnan szerzek ilyenkor nádast. Egy környékbeli nádazót kihívtam és megnézettem a nádat. A szálak rövidek ( 130-150 cm a 170 helyett ), így a leszállított mennyiség kb a felére lesz elég, mert a szálak rövidsége miatt sok helyen duplán kell rakni. Magyarul 350 nm árán kaptam kb 150-200 nm-re elegendő nádat. Fel fogom jelenteni a rendőrségen csalásért!

Ha nem akarnak így járni kerüljék el ezt az embert!
euro23 nem elérhető   Válaszol idézettel