Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2015-03-27, 14:56   #26 (permalink)
szempill
Új tag
 
Csatlakozott: 15-03-27
Összes hozzászólás: 1
Kiosztott köszönetek: 0
Begyũjtött 0 köszönetet 0 hozzászólással
szempill Van már jó hozzászólása
Ez igen! re: Kondenzációs kazán

Remeha Tzerra, a világ legkisebb befoglaló méretű kazánja

A Remeha lakossági kazánok mindegyike kondenzációs elven működik, vagyis eleget tesznek a 2015-ben előírt követelményeknek.

A Remeha Tzerra kondenzációs kazán nem a megszokott szabványokat követi. Alkatrészei modulokat alkotnak, amelyek tovább növelik a megbíz*hatóságát: 4 alapmodulhoz a tágulási tartály ötödikként kapcsolódik. Ennek a felépítésnek köszönhetően a szervizelése egyszerű, kényelmes és gyors. A kezelőfelület egyszerű működtetést biztosít, illetve a csatlakoztatható szabályzók segítségével még inkább világos és egyértelmű a kezelhetőség.

A Tzerra kazán a teljes teljesítménytartományban magas hatásfokot biztosít, miközben károsanyag-kibocsátása alacsony. A kombi típusok HMV (fűtés és használati meleg víz) termelése kimagasló. A Tzerra további előnye, hogy kis méretéből és csendes működéséből adódóan otthonunk bármely pontján felszerelhetjük: legyen szó akár konyhaszekrényről, fürdőszobáról vagy lépcső alatti zugról. Modern design: szinte bútordarabbá teszi a legigényesebb otthon számára is.

A Tzerra széleskörű, folyamatos szabályozhatósággal rendelkezik OpenTherm interface-n (Remeha iSense vagy qSense szabályzók) keresztül, de hagyományos ki/bekapcsoló termosztáttal is vezérelhető.

Remeha Tzerra | MARKETBAU-REMEHA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Csatolt képek
Fájl típus: jpg remeha tzerra.jpg (59,5 KB, 1 letöltés)
szempill nem elérhető   Válaszol idézettel