Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2010-08-01, 13:41   #9 (permalink)
Gábor
Szakember
 
Gábor avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-12
Hely: Budapest - Nyíregyháza
Összes hozzászólás: 829
Kiosztott köszönetek: 35
Begyũjtött 68 köszönetet 65 hozzászólással
Gábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt márGábor Igen közkedvelt már
Üzenetküldés MSN-en keresztül Gábor részére Üzenetküldés Skype™-on keresztül Gábor részére
Alapbeállítás re: Milyen lesz a konyhabútor?

Idézet:
Rod-Nas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Sziasztok!

Rutinos konyhabútor beépítőként nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy a megrendelő nincs tisztában a meglévő dolgok adta lehetőségekkel. Amikor az igények és a lehetőségek figyelembe vételével elkészítem a bútor terveit, elmagyarázom a mit-miért-mekkorá-t, volt rá példa, hogy húzta a száját. Pedig én elmondtam. Nagyon sok ember nincs tisztában azzal, hogy egy meglévő víz-villany-gáz kiállásokkal sajnos kompromisszumot kell kötni, ha bontani nem akar. Az új épületeknél ajánlatos, ha már megvan legalább a terv, előzetesen nagyjából kitalálni a konyhabútor formáját. Nem is kell feltétlen minden részletét, de ha a vizes-gázos villanyos kolléga kézhez kapja a nagyzolt skiccet, akkor látni fogja, mit hova kell rakni. Sajnos még mindig tapasztalom azt 2010-ben, hogy az előbb említett szakemberek (TISZTELET a kivételnek) rendszeresen a gépek mögé rakják a mindenféle kiállásokat, nincsenek tisztában azzal, hogy ezeket a beépíthető konyhagépeket úgy találták ki, hogy szinte teljesen a falhoz kell betolni. Ott egy konnektornak és dugvillának, vagy akármilyen csapnak és csőnek nincs helye. A szekrényben kialakítani a különböző hozzáférési helyeket az már a bútoros sara, de így lesz tökéletes egy konyhabútor.
Üdv:
Rod-Nas
Teljes mértékben igazat adok neked, mivel nem olyan könnyű az élet, ha megvan kötve a kezed. Ráadás sajnos azzal sincsenek tisztában, hogy hiába adnak ki több 100 ezer ft-t egy konyhabútorért, akkor is muszáj kompromisszumot kötni.

Köszi az ötletet a tervezéssel kapcsolatban!
Gábor nem elérhető   Válaszol idézettel