Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2014-10-08, 07:31   #3 (permalink)
Loggi
Bölcs
 
Csatlakozott: 13-03-06
Összes hozzászólás: 579
Kiosztott köszönetek: 26
Begyũjtött 26 köszönetet 24 hozzászólással
Loggi Van már jó hozzászólása
Figyelem! re: 10éves-ablak "höszigetelt"üveg csere...

Idézet:
misinick eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Helló mindenkinek !
10 ével ezelött készült akkori technikának megfelelt üvegezés volt, a 6.5cm vastag borovi fenyőböl készült ablak szárnyban....most ebbe az ablak keretbe került 2X4mm-es 2db lowe-e üveg-16mm aluminium táv tartóval...!és most jöttek a problémák hogy kint -X fok és az ablakok lakotérben lévö alsó viszintes részén kb 3-4 cm magasan szabályossan minden reggelre gyöngyözik az összes ablakon a víz.....ilyen a régi űvegeknél nem volt-(max 2-3 cm pára csík)...a lakásban 21-22 fok,pára tartalom 50-60% között van ...ami sztem ideálisnak mondható,kérdésem mit lehet tenni ezzel a problémával,fel vettem a kapcsolatot az űvegessel, a válasza az volt ilyennel még nem is találkozott......hát eddig én sem....szivessen várnék ötletet, tippet,javaslatot!! köszi....
Nálam már idősebbek a hőszig ablakok, és foltosak belülről, homályosak is: Még házilag ragasztották őket 1981-ban,az építkezés helyszinén, a hőskorban!
"Az Otthon Melege" jelszóval, tegnap kaptam ajánlatot az üvegcserére, kb 23 m2 az üveg felület.Kb. 20 000eFt/m2-be kerülne. Megéri majd ez a csere, elfogadható ez az ár,megtérül ez valaha?Üvegcsere pályázattal NEM találkoztam sehol?Loggia beépítéssel, télikertesítéssel sem úgyszintén?
Loggi nem elérhető   Válaszol idézettel