Megijedni szerintem sem érdemes, viszont én senki helyében nem költenék ilyen szolgáltatásra.
Gondoljuk végig. Az építkezés nem lehetséges kivitelező, és felelős műszaki vezető nélkül.
A kivitelezőnek elég, ha a bejegyzést meg tudja írni. Ezt szerintem egy átlagos "egyszerű" embernek is fél óra alatt el lehet magyarázni, és utána csak annyi a dolga, hogy naponta rászán 5 percet a megírásra. (Az természetesen sajnos szükséges, hogy a számítógépet be tudja kapcsolni.

) Ezek után eldöntheti, hogy arra fordít 5 percet, naponta, hogy megírja, vagy arra, hogy telefonon elmondja valakinek, és még fizet is érte.
Természetesen vannak bonyolultabb részek is, de olyankor ott a műszaki vezető, aki azért általában már mérnök, és remélhetőleg van némi felfogó képessége.
Én tavaly év végén egy ~ 8 órás kamarai gyakorlati oktatásért fizettem nem egész tízezret, a hét elején egy kollégának két óra alatt elmagyaráztam az egész működést. Vannak olyan ügyfeleim (amatör építtetők), akik önszántukból nekiálltak megismerni a rendszert, és el kell ismernem, hogy saját elhatározásból nagyon messzire sikerült eljutniuk. A lényeg, hogy megtanulható, és szerintem ha mással akarjuk csináltatni, akkor a költségek mellett még több energiát is kell ráfordítanunk, mintha magunk csinálnánk.