Hozzászólás egyedi megtekintése
Régi 2013-08-17, 22:24   #9 (permalink)
sbs
Tereprendező
 
sbs avatarja
 
Csatlakozott: 10-05-03
Hely: Tárnok-Budapest
Összes hozzászólás: 1.589
Kiosztott köszönetek: 538
Begyũjtött 190 köszönetet 169 hozzászólással
sbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtagsbs Rendkívül híres fórumtag
Alapbeállítás re: Utólagos ablak beépítés

Sajnos a kőműves akit ismerek az már külföldön dolgozik. Nyílászáró beépítő csapatot tudnék ajánlani: Ablakcsere, ajtócsere - Nyílászáró Centrum (itt olvasható mit csinálnak), ráadásul Ők közel is vannak Martonhoz, viszont ilyen komplett kőműves munkát szerintem nem vállalnak.

Persze egy ablakot nem pótolhat semmi, azonban a szellőztetésnek más formái is lehetnek. Gondolok pl. a kamra ajtóra alul-felül elhelyezett szellőztetőre, akár a belső válaszfalon létrehozni egy szellőzőt is. Nem tudom hol a kamra, de általában a konyha mellett, oda beépíthető egy üvegtégla méretű igényes szellőzőrács is akár.

Sok olyan lakás van ahol nincs ablak a kamrában, én biztos nem vágnék lyukat a frissen készült házamra egy ablaknak. Viszont egy szellőztető rés biztos fúrható a külső falon is, ez megtoldva a kamra ajtó szellőztetésével már teljes megoldás lehet, és mindössze pár óra munka.
__________________
Az építkezés egy nagy kaland!
Olasz kémények képgalériája 2012: www.kemenyek.info
sbs nem elérhető   Válaszol idézettel